Ptarmigan is no longer operating in Helsinki.

Ptarmigan existed as a project space in Vallila from 2009-2011 and a mobile curatorial/creative platfom until 2014. We no longer exist as an organised collective, but this website will continue to serve as an archive of the activities produced as Ptarmigan during these years.

Some of the people who were involved with Ptarmigan are now operating Temporary.

Svamp Helsinki, Huhtikuu 2011
workshop : sound : improvisation : music
3 april 2011 00:00 klo 16 --->
del av projektet: Svamp
presenteras av Ptarmigan + Äänen Lumo

 

Vapaan improvisaation workshop Svamp palaa vuoden tauon jälkeen. Svamp on säännöllisesti järjestettävä musiikillisen improvisaation työpaja. Siihen ei liity rahaa tai muitakaan velvoitteita - vain äänten ja ihmisten välisiä suhteita. Svamp-tapaamiset saattavat vaihdella vapaasta ryhmäimprovisaatiosta ohjatumpiin harjoituksiin tai peleihin. Liittyäksesi mukaan sinun ei tarvitse olla ammattilainen tai muusikko - soittamiseen tarvitaan ennenkaikkea kiinnostusta ääneen, avointa mieltä ja valmiutta kuunnella.

Workshop on kaikille avoin - tuo mukanasi jotain, jolla voit tehdä ääntä (akustinen tai elektroninen soitin, ihmisääni, esineitä tai laitteita tms). Tapaamme Sibelius-Akatemian T-talon etuovella 3. huhtikuuta kello 16. Lähetä sähköpostia osoitteeseen visa (piste) kuoppala (at) gmail (piste) com mikäli haluat osallistua (ei pakollista, mutta suositeltavaa).