Ptarmigan is no longer operating in Helsinki.

Ptarmigan existed as a project space in Vallila from 2009-2011 and a mobile curatorial/creative platform until 2014. We no longer exist as an organised collective, but this website will continue to serve as an archive of the activities produced as/at Ptarmigan during these years.

Svamp Helsinki, Huhtikuu 2011
workshop : sound : improvisation : music
03 huhtikuu 2011 00:00 klo 16 --->
del av projektet: Svamp
presented by Ptarmigan + Äänen Lumo

 

Vapaan improvisaation workshop Svamp palaa vuoden tauon jälkeen. Svamp on säännöllisesti järjestettävä musiikillisen improvisaation työpaja. Siihen ei liity rahaa tai muitakaan velvoitteita - vain äänten ja ihmisten välisiä suhteita. Svamp-tapaamiset saattavat vaihdella vapaasta ryhmäimprovisaatiosta ohjatumpiin harjoituksiin tai peleihin. Liittyäksesi mukaan sinun ei tarvitse olla ammattilainen tai muusikko - soittamiseen tarvitaan ennenkaikkea kiinnostusta ääneen, avointa mieltä ja valmiutta kuunnella.

Workshop on kaikille avoin - tuo mukanasi jotain, jolla voit tehdä ääntä (akustinen tai elektroninen soitin, ihmisääni, esineitä tai laitteita tms). Tapaamme Sibelius-Akatemian T-talon etuovella 3. huhtikuuta kello 16. Lähetä sähköpostia osoitteeseen visa (piste) kuoppala (at) gmail (piste) com mikäli haluat osallistua (ei pakollista, mutta suositeltavaa).